- Sobib pudru ja leivataigna valmistamiseks
- Peened helbed, millest saab kiiresti putru valmistada
- 100% ökoloogiliselt toodetud ja oma talu kasvatatud tooraine
- Helbete valmistamiseks on valitud kõige paremate analüüsitulemustega viljapartii
- Valmistatud mehaanilise helbepressiga
- Kuumtöötlemata ehedad ökohelbed, säilivad rukkis leiduvad kasulikud ained ja maitse
- Täistera helbed – helbed sisaldavad rukkikliisid
- Säilitada kuivas
Toote valmistamiseks on kasutatud päikeseelektrijaama poolt toodetud taastuvenergiat. Tooraine kuivatatakse põllult tulles biokatla sooja õhuga ehk samuti taastuvenergiat kasutades (tavaliselt köetakse viljakuivateid diiselkütusega või gaasiga). Tammejuure tootmisviis tagab väiksema ökoloogilise jalajälje – jätame tulevastele põlvedele puhtama keskkonna!
Koostis: 100% RUKKIhelbed. 100g öko rukkihelbeid sisaldab: energiasisaldus 1230 kJ/ 292 kcal, rasvad 2,2g, sh küllastunud rasvhapped 0,29g, süsivesikud 52g, sh suhkrud 2,4g, kiudained 13,6g, valgud 9,3g, sool 0,001g.
RUKKIHELBE PUDER: Aja keema 250ml vett koos 250ml piimaga, lisa 0,5tl soola, lisa 150ml rukkihelbeid, sega 5 minutit ja hauta kaane all 5 minutit. Serveeri võisilma ja moosiga!