Kanepiseemnetega karask

60 min Keskmine Hommikusöök, Lõuna/õhtu, Vahepala

Mõnus veidi krõmpsuv küpsetis, mis sobib toidu kõrvale või vahepalana näksimiseks. Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks!

Koostisosad

4 portsjonit
200 g kohupiim
250 ml piim
1 tk muna
1 tl sool
1 spl suhkur
50 g või
250 ml odrajahu
Odrajahu (öko) - 700g
2,30 
100 ml nisujahu
Täistera nisujahu püül (öko) - 700g
2,30 
0.5 tl söögisooda
100 g kanepiseemned
Kanepiseemned (öko) - 250g
4,50 

Valmistamise juhised

  1. Klopi muna suhkruga kergelt vahtu
  2. Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim
  3. Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka
  4. Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett
  5. Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures
  6. Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top