Nisujahust rullbiskviit

60 min Keskmine Magustoit

Maitsev magustoit, mis sobib erinevate marjade ja täidistega.

Koostisosad

4 portsjonit
4 tk muna
100 g suhkur
60 g nisujahu
Nisujahu püül (öko) - 700g
2,30 
50 g tärklis
1 tl küpsetuspulber
400 ml vahukoor
200 g vanilje kohupiim
1 muu klaas mustikaid

Valmistamise juhised

  1. Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks
  2. Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel
  3. Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi
  4. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne
  5. Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)
  6. Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut
  7. Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile
  8. Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda
  9. Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks
  10. Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad
  11. Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks
  12. Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli
  13. Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata
(0.0 / 0 hinnangut)
Shopping Cart
×
0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi poodi
    Scroll to Top